Home Sports Soccer BOSANI U “DINAMA” U ŠOKU: njihov suigrač uhićen

BOSANI U “DINAMA” U ŠOKU: njihov suigrač uhićen

8
0

Dinamo je završio u istražnom zatvoru nakon što je njegova bivša djevojka Iva Bošnjak podnijela privatnu tužbu protiv njega, neslužbeno sazna hrvatsku RTL.

Protiv Atiemwena, bivša djevojka Iva Bošnjak podnijela je privatnu tužbu, a Dinamovac je u policiju odvedena zbog pokušaja silovanja od strane djevojčice iz Velike Gorice.

“Uzeo me za ruku, pokušao me odvesti.” Odupirao sam se. Tada me počeo ušutkati i drugom rukom počeo me ponovno skidati. Zamolio sam ga da prestane, nije se zaustavio. Shamarati je počeo krenuti, počela sam vrištati “, dio je svjedočenja 24-godišnje djevojčice s područja Velike Gorice.

Policija nije dala mnogo detalja.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kaznenu istragu protiv 23-godišnjeg Nigerijca zbog sumnje da je počinio kazneno djelo silovanja.

Po završetku kaznene istrage osumnjičeni 23-godišnjak predan je zatvorskom službeniku, a podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

S obzirom da se radi o kaznenom djelu protiv spolne slobode, a sve u svrhu zaštite prava i dostojanstva žrtve ili sekundarne viktimizacije, nismo u mogućnosti dati više detalja “, navodi se u priopćenju.

(SB / Index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here