Home Entertainment Celebrity Sandra Bulok prodaje kuću na plaži s pogledom na more – zainteresirana?

Sandra Bulok prodaje kuću na plaži s pogledom na more – zainteresirana?

10
0

Većina nas o kućama u kojima žive slavne slavne osobe mogu samo sanjati, ali kako je život nepredvidljiv nikad se ne zna kada se možemo probuditi u bračnom krevetu u kući sa 7 spavaćih soba.

Pogled na pješčanu plažu, ogroman krevet u jednoj od 7 spavaćih soba samo je dio onoga što čuvena glumica Sandra Bulok ima u svojoj vili.

Imovina na kojoj su dvije kuće kupljene 2001. godine za 4 milijuna eura (!!!), a sada se prodaje za 5,8 milijuna eura. Objekt se nalazi na otoku Taibi, gradu u blizini Savannah u američkoj državi Georgia, poznatoj po prekrasnim pješčanim plažama.

Kuće imaju pogled na pješčane plaže i ocean, što ih čini još privlačnijim za kupce. Kuće se nalaze na površini od 11.129 četvornih metara, a dio plaže u dužini od 60 metara također je u posjedu. Veća vila ima nešto više od 300, a manje od 264 četvornih metara. Obje kuće imaju 7 spavaćih soba i 5 kupaonica.

Kuće su uređene u opuštajućem stilu, svijetle boje i obilje prirodnih materijala. Možda vi i ja nemamo taj novac, ali to nas ne sprečava da zamislimo i nadamo se da ćemo jednog dana imati takvu imovinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here